Бърза доставка за 24 часа!

За нас

Mayoral

Mayoral е лидер в детското облекло в Испания, а и една от най-значимите специализирани детски фирми в Европа. Мисията на марката е да създава облекла, които отразяват последните световни тенденции в детската мода и да ги претворява в колекции за ежедневно облекло за децата на Европа. Вече 80 години това е марката, която облича детските мечти. Mayoral дава на своите клиенти балансирани продукти, които са модерни, предлагат се на разумни цени и притежават най-високо качество на изработка. Mayoral създава, произвежда и дистрибутира детска мода в над 10000 магазина в повече от 80 страни. 

Guess

Модния бранд GUESS е създаден през 1981 г. от братята Марсиано, които напускат Франция в преследване на Американската мечта. Първият им дизайн са прилепналите, избелели джинси, които се разпродават светкавично.

С течение на времето марката GUESS се превръща в символ на един млад, секси и авантюристичен начин на живот.

През десетилетията, GUESS приканва хората да мечтаят с техните изключителни и вечни рекламни кампании, като превръщат непознати лица в световноизвестни модели, като Клаудия Шифър, Ева Херцигова, Анна Никол Смит, Летисия Каста, Наоми Кембъл, Дженифър Лопес и много други.

Днес GUESS е световноизвестна марка с пълна гама от облекла и аксесоари с над 1800 магазина в 90 страни и приход от 2,4 млд.долара.

Kidz.bg

Кидз ЕООД има два магазина на Mayoral и Guess Kids в Бургас. И двата са в Трия Сити Център на Площад Тройката No.3

Последвайте ни:

Facebook Instagram
Visa Mastercard Maestro